Foto: Profimedia

IZNENAĐENJE

BRITNI SPIRS SE VIŠE NE ZOVE OVAKO: Pop princeza ŠOKIRALA objavom da je PROMENILA IME! Ponovo uznemirila BIZARNOM PORUKOM

Pop kultura

Pevačica Britni Spirs objavila je na društvenim mrežama vest da je promenila svoje ime i da ono sada glasi River Red.

41-godišnja Britni objavila je video u kojem pleše u minijaturnom topiću s logom popularnog pića i odgovarajućoj mini-suknji, dok se u pozadini čuje pesma "Attention" Omaha Leja i Džastina Bibera.

"Bila sam u kući svoje tete Suzi, napravili smo tri pite za darivanje na misi ove nedelje!!! Čujem da muškarci više vole trešnje, a žene banane!!! U svakom slučaju... Vest o tome da sam pripita je u vestima, a zatim iskorišćavam svoju prošlost jer je pametno da izgledam kao pomilovana žena koju možemo pogledati i reći awww!! Moj prijatelj iz komšiluka kaže da ću to plaćati do kraja života!!! Žao mi je, dragi prijatelju, ali ako ikada probaš moju pitu", napisala je između ostalog u nerazumljivoj objavi.

U drugoj pak objašnjava kako je promenila ime.

"Hvala ti, prijatelju iz detinjstva, ne potcenjuj snagu čistoće!!! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je... Razigrana je i ima masu!!! Promenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mesto gde osvetljava. Možete buljiti u nju i skočiti pravo u nju bez imalo straha!!!! Sr*nje. Sada moram da pronađem svoju vilicu", napisala je Britni, a komentara njenih obožavatelja nema jer je isključila tu opciju, a u opisu profila stoji joj ime River Red.

TMZ je pre nekoliko dana pisao da je Britni pretrpela uznemirujuću psihičku epizodu nakon što su ona i njen 28-godišnji suprug Sem Asgari stigli na večeru zajedno sa svojim telohraniteljem.

foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je u jednom trenutku sasvim izgubila kontrolu, nakon čega su ostali gosti restorana počeli da vade svoje mobilne telefone i počeli svi redom da je snimaju. Snimak do koga je došao Daily Mail prikazuje Britni kako pokušava da sakrije lice jelovnikom kako bi se sakrila od znatiželjnih pogleda, a svedoci navode kako je postajala sve uzrujanija, te je počela da urla i priča besmislice, nakon čega je Sem izleteo iz restorana. Nekoliko trenutaka kasnije pričala je sama sa sobom pa izašla s telohraniteljem, koji se potom vratio da plati račun.

foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon svega se oglasila i na društvenim mrežama tvrdeći da je bila pijana. Britni je 2021. godine otkrila kako joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, a obožavatelji su zabrinuti za nju nakon niza bizarnih objava na društvenim mrežama poslednjih meseci. Njen suprug je nedavno pak demantovao navode njenih pratilaca da je kontroliše i priznao da razume zašto su njeni obožavatelji stvarali pretpostavke o njegovoj ulozi u Britninom životu. Ali je negirao svoju umešanost i bilo kakvu negativnu ulogu.

"Ne, čak i ne kontrolišem šta ćemo večerati. Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumem odakle dolazi ta zabrinutost. Samo se ponašaju zaštitnički, ako ništa drugo, oni su dobri obožavatelji", izjavio je Sem za TMZ.

foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos Semovom uveravanju da je s Britni sve u redu, mnogi su stvorili nekoliko teorija o tome šta se događa s njihovom omiljenom zvezdom, koja je poslednjih meseci objavila niz golišavih slika i nesuvislih poruka.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video: