Foto: Luka Šarac

tuga

"NEDOSTAJEŠ, ZAUVEK ĆEŠ BITI TU" Porodica Masima Savića se oglasila mesec dana nakon smrti pevača! Njihove reči SLAMAJU srca

Stars

Pevač Masimo Savić preminuo je pre tačno mesec dana nakon teške borbe sa kancerom pluća, a tim povodom se oglasila njegova porodica emotivnom porukom na Instagramu.

foto: Damir Dervišagić

- Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mesec dana. U svemu si tu. Pitamo se šta bi mislio, šta bi nam rekao svojim najlepšim glasom... A onda zamislimo da znamo šta želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi, tvoja publika, pišu, crtaju, dele u sećanje na tebe prepoznao kao duboku emociju i podržao je najtoplijim osmehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvek preselio direktno iz srca. Od tuge, koja će, svesni smo, zauvek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo tražimo te među zvezdama. Ti možeš da budeš samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno - stoji u objavi koju su na Instagramu ostavile njegova supruga i ćerka.

Podsetimo, Masimo je sahranjen 3. januara u Zadru, a njegovom ispraćaju na večni počinak prisustvovale su ćerka i supruga, ali i brojne kolege sa kojima je sarađivao, kao i brojni poštovaoci njegovog lika i dela.

- Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i delite sa svima dobro, delite sa svima razumevanje. Te su misli deo zadnje poruke publici koju je naš Maks snimio, tri dana uoči odlaska. Njome je želeo da čestita Božić i uputi vam svima najbolje želje za (N)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje reči i tvoj glas. Sve tvoje nam neizmerno nedostaje najdraži naš Maks - pisalo je tada na zvaničnoj Instagram stranici Masima Savića.

Kurir.rs/Blic

Bonus video: