Foto: Ana Paunković

RADOSNE VESTI

MESECIMA KRILA TRUDNOĆU: Zvezda serije PORODICA saopštila da će POSTATI MAJKA! Čeka dete s USPEŠNIM BIZNISMENOM! (FOTO)

Pop kultura

Glumica Tijana Marković udala se u septembru prošle godine, a sada je putem Instagrama podelila vesti o svojoj trudnoći.

„Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas“, stoji u opisu Tijanine fotografije, na kojoj pokazuje trudnički stomak, a sudeći po prizoru, prinova samo što nije.

Podsetimo, posle venčanja u Vaznesenjskoj crkvi u Beogradu, Tijana i njen suprug bračne zavete su po drugi put razmenili u Cirihu u tamnošnjoj „kući za venčanja“, a proslavu su organizovali za najbliži krug prijatelja, prenosi "Blic".

Iako ne govori često o svom privatnom životu, jednom prilikom je ipak otkrila detalje o Draganu, svom sadašnjem suprugu.

foto: Jovana Tomašević

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je ona svojevremeno za "Hello".

Inače, Tijana je ostvarila brojne uloge, a najveću popularnost je stekla maestralnim tumačenjem Marije Milošević, ćerke Slobodana Miloševića u seriji "Porodica".

(Kurir.rs)

Bonus video: