Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

VODITELJKA SLAGALICE OGLASILA SE POSLE OPERACIJE RUKE Na skijanju poslomila OBE, a sad otkrila kako funkcioniše posle NEZGODE

Stars

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković pre nedelju dana operisla je ruke. Ona je na skijanju polomila obe ruke, ali je morala da, pošto su joj u Italiji stavili gips, na Ortopetskoj klinici Banjica na operaciju jedne ruke.

Iako se dosta spekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na skijanju, kao i o neverici da je polomila obe ruke, ona se sada oglasila i potvrdila informaciju.

foto: Printscreen Instagram

Voditeljka je u opisu fotografije na Instagramu na kojoj je njena ćerka, koja imitira popualrnu Sredu iz serijala "Porodica Adams", napisala da su joj obe ruke u gipsu:

- Ne znam da li imitira Sredu ili mamu sa gipsevima? - zapitala se Kristina koja je ujedno dala i potvrdu o pisanjima da je pomolila ruke.

Podsetimo, Radenkovićeva je na skijanju polomila ruke, a zbog propusta tamošnjih lekara hitno je dovezena u Beograd gde joj je u Institutu za ortopediju na Banjici urađena operacija. Voditeljki je jedna ruka operisana, ali su obe ruke u gipsu.

kurir.rs