Foto: Printscreen Grand News

ZVEZDA GRANDA IMAO ČAK 120 KG! Godinu dana Stefan nije liznuo ovu HRANU i smršao 48 KG! A evo zašto je ustajao u CIK ZORE

Stars

Stefan Kosmajac (24) kaže da mu je Viki Miljković pomogla da smrša 48 kilograma! Bivši takmičar "Zvezda Granda" tvrdi da je odlučio da iz korena promeni svoj život, ali i izgled. Učestvovao je u najpopularnijem muzičkom takmičenju, a mentorka mu je bila poznata pevačica.

- Glavni razlog zbog kog sam smršao je taj što sam imao problema s kičmom. Stomak mi je bio ogroman i bolela su me leđa. Jedva sam stajao na nogama. Osim toga, tada sam bio takmičar u "Zvezdama Granda", a posao pevača, osim dobrog glasa, zahteva i dobar izgled. Shvatio sam da pod hitno moram da smršam, jer sam imao čak 120 kilograma - priča Stefan i dodaje da mu je vetar u leđa davala Viki Miljković.

foto: Printscreen

- Promena životnih navika nije išla glatko, ali sam uz pomoć najdražih, kao i tadašnje mentorke, uspeo da skinem 48 kilograma. Davala mi je zlata vredne savete! I sve sam poslušao.

Stefan otkriva koje je pevačicine sugestije usvojio.

Prestao sam da izlazim kasno uveče u grad, da bih imao redovan san i bio odmoran za novi radni dan. Godinu dana nisam okusio slatko, a to nije bilo nimalo lako. Svakog dana sam ustajao rano i trenirao, kako bih bio u formi.

foto: Printscreen/Prva TV

On dodaje da ga je Vikin suprug Dragan Tašković Taške ubedio da ostavi piće.

- Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol. Pomislio sam: "Ako jedan tako uspešan čovek ne zna kakav je ukus piva, što bih onda i ja pio?" Uz Viki i Tašketa promenio sam život!

kurir.rs/hit

Bonus video: