Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PEVAČ SE PRISETIO KADA JE BRANKA BLEK ROUZ POKAZALA GOLE GRUDI NA TV! Ona je potom otkrila koliko ima godina: OSTAVILA SVE U ŠOKU!

Stars

O tome da su godine samo broj, polemiše se stalno, a pevač je spomenuo razgovor između Arnolda Švarcenegera i Silvester Stalonea, koji su rekli da se osećaju kao da imaju 35 godina.

Gosti u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića bili su pevač Ivan Gavrilović i striptizeta Branka Blek Rouz.

foto: Kurir televizija

Blek Rouz se nadovezala na razgovor o godinama, pa je otkrila koliko ona ima jer njen izgled to uopšte ne odaje.

- Ja sam nedavno napunila 50 godina, a uopšte se tako ne osećam. Postala sam baka, imam tri unučića. Osećam se kao da imam tridesetak. Meni dele komplimente da bolje izgledam sad nego kad sam bila mlađa.

Nakon toga, Gavrilović se prisetio jednog momenta na televiziji kada je Branka Blek Rouz ostala bez korseta usred emisije.

- Gostovali smo ona i ja kod Minimaksa. Branka je nosila neki korset, a on je gledao i gledao... Slušao je dok je pričala i samo joj je skinuo taj korset i Branka ostade obnažena, a grudi potpuno gole - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs