Foto: Sonja Spasić, Ana Paunković, Dragan Kadić, Printscreen

Jurio 200 na sat

NIJE JOJ PRVI PUT! Aca Bulić varao Anu sa devojkom iz spota Ivana Gavrilovića! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Rijaliti

Otkako je Zvezdan Slavnić javno prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić u Zadruzi sa Anđelom Đuričić, ona ne prestaje da hvali prvog momka Dragana Acu Bulića za kojeg tvrdi da je bio njena najveća ljubav, ali kao zmija noge krije da je i on svojevremeno varao.

foto: Instagram/ana_76___, Dragan Kadić, screenshot

Kako Kurir saznaje, biznismen je u to vreme bacio oku na devojku koja je glumila u spotu Ivana Gavrilovića, a koju je osvojio dok se zabavljao sa Anom. Prema rečima našeg izvora, Ćurčićeva je to saznala i prihvatila.

- Za nju je Aca bio sve i svja. Varao je i on nju dok su se zabavljali, ali mu je ona prešla preko toga. On je odlepio za devojkom koja je bila u spotu poznatog densera koji je u to vreme bio najpopularniji kod nas. Nije mu dugo trebalo da pronađe tu devojku iz spota i da je smuva. Kada je Ana saznala nije joj bilo svejedno, ali je morala to da prihvati. Oprostila mu je prevaru i nastavila da se viđa sa njim - završava naš izvor.

foto: Dragan Kadić, Printscreen/Zadruga

Kontaktirali smo Gavrilovića koji poznaje Slavnića, ali ne i njegovu nevenčanu suprugu.

- Ja sam poznavao Acinog oca Jusu Bulića koji je zaista bio veliki čovek i legenda. Njegov sin Aca je mlađi od mene, nisamo se družili, ali verujte da se sad ne sećam koja je to devojka i sa kim se zabavljala. Bilo je to drugo vreme. Zvezdana poznajem i znam da se tada zabaljao sa pokojnom Ksenijom Pajčin. Ne znam ga ja kao momka koji je u kriminalnom miljeu, nego kao nekog ko je bio jako ljubomoran zbog Ksenije - završava on.

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Instagram

Podsetimo, Ana je na društvenim mrežama pre ulaska u "Zadrugu 6" otkrila da je čuveni biznismen bio i ostao njena najveća ljubav. Takođe, pre nekoliko dana je u rijalitiju rekla Zorici Marković kako bi najviše volela da čuje i vidi Bulića. Kurir je kontaktirao Bulića, ali on nije želeo da bude deo ove priče, te je ljubazno odgovorio.

- Hvala što se pozvali, ali nemam nameru da se oglašavam - bilo je sve što je on kazao.

foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić, screenshot

E.K