Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

HIT

I DŽEJ LO ZBIJA ŠALE NA RAČUN BENA AFLEKA: Njena URNEBESNA OBJAVA napravila POMETNJU na mrežama, svi VRIŠTE OD SMEHA (VIDEO)

Pop kultura

Ben Aflek bio je glavna tema ovogodišnje dodele Gremi nagrada. Glumac je sa svojom suprugom Dženifer Lopez prisustvovao dodeli muzičkih priznanja, a mnogima je izgledalo kao da se sve vreme dosađivao, zbog čega je postao predmet šala na društvenim mrežama.

Svaki put kada bi kamera pokazala Dženifer i Bena, činilo se kao da Aflek pored supruge stoji ukočen i nezainteresovan za ono što se događa. Mnogi su zbog toga na društvenim mrežama napravili mimove s njegovim slikama i snimcima s dodele, a sada im se pridružila i sama Džej Lo.

foto: CBS / Planet / Profimedia

Pevačica i glumica je na društvenim mrežama podelila trejler za novi film "Air", koji je režirao njen suprug. Aflek u filmu, koji izlazi 5. aprila, glumi jednog od osnivača Nike-a, Fila Najta.

Ljudi joj pišu: "Obožavam tvoj humor"

"Air... Jedva čekam", napisala je Dženifer u opisu videa u koji je na početak dodala fotografiju Bena sa smrknutom facom uz natpis: "Srećan izraz lica mog supruga." Objava je nasmejala brojne njene obožavatelje.

"Uvek volimo da vidimo suprugu koja je podrška", "Obožavam tvoj humor, sjajna si", "Volimo i tebe i 'srećan izraz lica' tvog supruga. Jedva čekamo film", "Naglas sam se smejala. Imaš odličan smisao za humor", samo su neki od komentara ispod objave.

Par se svađao na dodeli Gremija?

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek privukli su dosta pažnje na dodeli Gremija i zbog toga što ih je kamera u jednom trenutku uhvatila u nezgodnoj situaciji. Na snimku koji kruži Tviterom vidi se kako Aflek nešto šapuće na uho svojoj supruzi, a ona na to malo burnije reaguje i gestikulira nervozno.

Dženifer mu je nešto odgovorila i Ben se potom povukao, a u potpunosti su se smirili kada su videli da ih snima kamera. Za sada nije poznato šta je tačno bio razlog kratke rasprave, ali se javila devojka koja tvrdi da je sedela do njih dvoje, te je prepričala šta se tačno između njih događalo.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video: