Foto: Profimedia

TEK JE NEDAVNO OTKRILA

DOK SU JE SVI OBOŽAVALI, ONA JE U TIŠINI VODILA NAJVEĆU ŽIVOTNU BORBU: Niko nije znao njenu NAJVEĆU TAJNU koja ju je IZJEDALA

Pop kultura

Jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, Dženifer Aniston, danas slavi 54. rođendan.

Oduvek je bila slatkica koju je javnost obožavala, a omiljena je postala nakon uloge Rejčel Grin u legendarnoj humorističnoj seriji "Prijatelji".

Mnogi kažu da se s godinama uopšte nije promenila, a poznato je da i dalje ima savršenu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe. Oduvek je posvećena zdravoj ishrani i treninzima, a jednom je priznala da vežba pet puta nedeljno.

foto: Profimedia

Takođe, praktikuje strogi plan vežbanja "15-15-15", koji uključuje 15 minuta na biciklu, eliptični trenažer i traku za trčanje. Osim toga, ide na boks i praktikuje jogu. Vrlo je rigorozna i po pitanju ishrane - uglavnom konzumira organsko voće i povrće i hranu s niskim sadržajem šećera, a oslanja se i na samokontrolu; dovoljno joj je da pojede malo čipsa ili jednu kocku čokolade i osjećaće se zadovoljno.

Dženifer praktikuje i metodu povremenog posta, odnosno period posta tokom dana od najmanje 16 sati u kom ne konzumira ništa osim vode.

foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Manje je poznata činjenica da Džen ima i dvojicu polubraće - 21 godinu mlađeg Aleksa Anistona koga je njen otac Džon dobio s drugom suprugom, Šeri Runi i Džona Melika, koga je njena majka Nensi Dau dobila s Džekom Melikom.

Inače, glumica je u novembru 2022. godine za magazin je Allure ogolila deo svoje duše koji je skrivala sve te godine karijere. Naime, za naslovnicu je pozirala u minijaturnom Šanelovom bikiniju. "U ovom trenutku više nemam šta da krijem", glavna je tema intervjua, u kom je otvoreno progovorila o očajničkoj borbi da dobije decu.

foto: Profimedia

Priznala je da žali što nije u mlađem dobu reagovala i zamrznula svoje jajne ćelije, a otkrila je i da je proživela tešku borbu s neplodnošću, kao i da je odlazila na IVF (In vitro oplodnju) i ispijala razne kineske čajeve u želji da postane majka.

"Pokušavala sam da ostanem trudna i to je za mene zaista bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine spekulacija... Bilo je jako teško. Bila sam na IVF-u, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna", rekla je tada nikad iskrenija Dženifer.

"Dala bih sve da mi je neko tada rekao: 'Zamrzni svoje jajne ćelije. Učini sebi uslugu'. Jednostavno, ne razmišljaš o tome", dodala je. "Evo me danas ovde. Moj brod je otplovio. Čak osećam i malo olakšanje jer više ne postoji ono: 'Mogu li'? Ne moram više o tome da razmišljam", rekla je.

foto: Profimedia

Osvrnula se i na tračeve o njenom razvodu od Breda Pita 2005. godine, nakon pet godina braka i tvrdnji da ju je ostavio jer nije htela decu te da je birala karijeru pre porodice. "To su apsolutne laži", rekla je.

A upravo o neplodnosti namerava uskoro da napiše knjigu kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je i sama izjavila, o tome do sada nije htela javno da govori jer je želela da zaštiti sebe, ali i svoju situaciju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video: