Foto: Printscreen/RTS

treći krug ovog ciklusa

KRISTIJAN IZ PANČEVA I MINA IZ BEOGRADA DOBILI STANOVE! Izvučena još 2 srećna dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Društvo
> 18:25h

Završeno je treće izvlačenje tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Još dva stana u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobili su nove vlasnike.

U ovom izvlačenju bilo je 801.533 učesnika, odnosno 75.263.310 računa, što je skoro 16 miliona računa više nego prošle subote.

foto: Printscreen/RTS

Danas je dobitnicima stanova sreću doneo glumac Luka Raco.

DOBITNIK PRVOG STANA JE KRISTIJAN CUDAR ZA RAČUN IZ PANČEVA

foto: Printscreen/RTS

DOBITNIK DRUGOG STANA JE MINA LUKOVIĆ ZA RAČUN IZ BEOGRADA

foto: Printscreen/RTS

Ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu Tomislav Momirović rekao je:

"Trgovina nam se prethodnih pet godina uvećala devet puta".

foto: Printscreen/RTS

"Tržišna inspekcija je ključna u suzbijanju nelegalne trgovine, bilo je 48.000 nedozvoljenih reklamnih poruka preko interneta".

Ministar Momirović je pozvao sve građane da pomognu u suzbijanju sive ekonomije, kao što to čine učesnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

foto: Printscreen/RTS

Ovo je bilo treće od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

(Kurir.rs)