Foto: Nenad Kostić

STARA LJUBAV

BIVŠI DEČKO JELENE ĐOKOVIĆ SADA RADI ZA NOLETA: Posle nje je ljubio našu POZNATU GLUMICU, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, svojevremeno je imala romansu sa muškarcem, koji danas radi kao trener u Novakovom centru, prenose domaći mediji.

foto: Profimedia

Jelena i Novak Đoković upoznali su se još u srednjoj školi, ali pre nego što su započeli romantičnu vezu, venčali se i dobili dvoje dece, imali su kraće veze sa drugim partnerima. Svojevremeno je DJ Lady Lee, tačnije Lidija Popović otkrila da je "Nole bio džentlmen dok su bili u vezi", a pisalo se i o prvom dečku njegove supruge Jelene Đoković.

U vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je bila u vezi s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport. Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

foto: Nemanja Nikolić

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener u Novakovom teniskom centru.

(Kurir.rs/ Mondo)