Foto: Printscreen Instagram

ŠIROKO

POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH OD 18.000 €: Biković se DOBRO ISPRSIO, pa obradovao FATALNU CRNOGORKU, evo šta joj je priredio (FOTO)

Pop kultura

Miloš Biković častio je devojku Ivanu Malić luksuznim odmorom od 18.000 evra. Najpopularniji srpski glumac i pravnica otputovali su na Maldive, gde će provesti deset dana.

Biković nije štedeo pare za odmor, pa se odlučio za jedan od najskupljih kompleksa, u kome on i atraktivna Crnogorka uživaju daleko od očiju javnosti.

- Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, "San sijam iru veli", sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra - priča izvor za Informer i dodaje da će Biković imati i dodatne troškove:

- Njih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra.

Posle odmora na švajcarskim Alpima, gde su bili početkom januara, Miloš i Ivana su odlučili da ove zime odu i u toplije krajeve.

- Prošle godine su posetili Bali i Maldive, koji su im se mnogo dopali, pa su odlučili da ponovo odu tamo, ali su ovoga puta promenili hotel. Miloš i Ivana odmor uglavnom provode tako što ispijaju koktele na plaži, rone, sunčaju se... U sklopu kućice imaju i svoj bazen i vrt, odakle uživaju u fantastičnom pogledu na okean - priča naš izvor i dodaje da je Biković morao da ode sada na letovanje jer ga od kraja februara čekaju mnoge poslovne obaveze:

- Prvo ga očekuje premijera druge sezone serije "Južni vetar", a zatim i mnoga gostovanja. U Rusiji se iščekuju premijere njegova dva filma, komedije "Sluga 2" i naučnofantastičnog trilera "Izazov". Zato je sada odlučio da na najbolji način iskoristi slobodne dane.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video: