Foto: Privatna arhiva

zločin u nemačkoj

SRPKINJU KOJU JE MUŽ UBIO U KELNU ŽIVOT NIJE MAZIO! Prijatelji objavljuju potresne poruke: "Nikad neću zaboraviti..." (FOTO)

Crna Hronika

Prijatelji K. I. (42) iz Majdanpeka koju je, kako se sumnja, ubio suprug M. I. (43), a potom presudio sebi, potresnim porukama opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

- Draga moja, nikad neću zaboraviti dane provedene stobom. Večno ću te čuvati u mom srcu, neka te anđeli čuvaju - piše u jednoj od oproštajnih poruka.

Kako je nemačka policija saopštila, sumnja se da je 14. februara u stanu u kom su živeli suprug ubio nesrećnu ženu. Komšije su navodno ispričale da je planirala da ga ostavi.

M. I. sa suprugom koju je ubiofoto: Privatna arhiva

- Njih dvoje u braku su bili desetak godina. Pre nekoliko godina otišli su zajedno da zarade novac u Nemačkoj, znamo da je ona radila u jednoj bolnici - kaže poznanik ovog para za Kurir.

On navodi da iako su na prvi pogled delovali kao skladan par, K. I. život nije mazio.

- Priča se da je suprug umeo da bude i ranije nasilan prema njoj, da joj je branio da ide i da je ispade imao i dok su živeli u Majdanpeku. Ipak, niko nije mogao ni da zamisli da bi mogao da je ubije - dodaje on.

Kako dodaje, priča se da K. I. više nije mogla da izdrži i da je još gore postalo kada su se preselili. Navodno je odlučila da ga ostavi, ali on to nije mogao da podnese.

Kurir.rs