Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

NEVEROVATNO

MLAD MESEC U RIBAMA OD 20. FEBRUARA! Ovo će uticati na sve znake ZODIJAKA: Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

Zanimljivosti

Februar je počeo punim mesecom u Lavu i završava se mladim mesecom u Ribama. Ribe simbolizuju veoma kreativnu energiju, pa koristite ovaj mlad mesec da kreirate i vizualizujete šta biste želeli da privučete u svoj život.

Kao i svaki astrološki aspekt, tako će i ovaj uticati na sve znake Zodijaka. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak.

Ovan

foto: Shutterstock

U poslednje vreme veoma ste opterećeni raznim stvarima. Sada je idealan trenutak da otputujete negde i opustite se i mentalno i fizički. Iskoristite mlad mesec da prepoznate "znakove pored puta".

Bik

foto: Shutterstock

Vaš društveni život će postati veoma zanimljiv. Moguće je da će vam se svideti osoba iz društva, ali nemojte to odmah da pretvarate u ljubavnu vezu. Ovo je idealno vreme da se podsetite zašto zaslužujete sve ono što upravo imate.

Blizanci

foto: Shutterstock

Razmišljate o promeni posla, a sada je idealan trenutak da "presečete" ako to istinski želite. Vreme je da odbacite stara uverenja i krenete napred.

Rak

foto: Shutterstock

Postajete veoma radoznali i budite otvorena za nova iskustva koja vam život nudi. Ovo je idealna prilika da se usredsredite na svoje duhovno zdravlje. Izađite iz svoje zone udobnosti i proširite svoje horizonte.

Lav

foto: Shutterstock

Ovaj astrološki aspekt će vam pomoći da uklonite ograničenja koja ste sami nametnuli. Vreme je da budete realno prema sebi, a to često nije lako. Kada to budete uradili, znaćete gde je pravac u kom bi trebalo da idete.

Devica

foto: Shutterstock

Devicama se smeši nova emotivna veza o kojoj tako dugu maštaju. Ako ste u vezi, onda je savršen trenutak da unesete malo novine u odnos i "osvežite ga". Međutim, ako ste slobodni, ovaj Mesec vam donosi nekog novog.

Vaga

foto: Shutterstock

U ovom periodu ćete se vratiti rutinama koje ste nekada veoma voleli. Vreme je da radite na sebi, jer ćete samo tako vratiti emotivnu ravnotežu koju ste izgubili.

Škorpija

foto: Shutterstock

Škorpije se u poslednje vreme ne osećaju dobro, pa je idealno da u ovom periodu započnete nešto novo kako biste se osećali bolje.

Strelac

foto: Shutterstock

Strelčevi će imati veliku potrebu da preurede ili promene životni prostor u kom su trenutno. Imaćete želju da svaki trenutak provedete sa porodicom i voljenom osobom i bićete veoma nostalgični.

Jarac

foto: Shutterstock

Jarčevi su poznati kao veliki radoholičari, pa je vreme da usporite i shvatite da od previše razmišljanja nema ništa. Ovaj tranzit će vam pomoći da promenite način razmišljanja oko situacije koja vas je frustrirala i daće vam priliku da joj pristupite iz nove, bolje perspektive.

Vodolija

foto: Shutterstock

U toku ovog perioda ćete rešiti stvari koje su vam veoma bitne. Ali, to znači da ćete morati da se odreknete određenih stvari.

Ribe

foto: Shutterstock

S obzirom na to da se Mesec nalazi u vašem znaku, to znači da ćete sazreti u svakom smislu te reči. Eksperimentišite, zabavljajte se, nemojte da se ograničavate, jer ćete samo tako napraviti velike promene u svom životu, piše "Popsugar".

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video: