Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPA JE

IMA PREKO 95 KG, A JEDNA JE OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Utegla se u NAJTEŠNJI KOMBINEZON i oduševila svet neverovatnim izgledom!

Pop kultura

Najpoznatija plus sajz manekenka na svetu Ešli Grejem često se nalazi na meti kritika jer prkosi svim očekivanjima jednog društva.

Ešli ima preko 95 kilograma, ali se iz dana u dan ruga ovom uvreženom mišljenju, pokazujući nam da su i dame sa oblinama i te kako seksepilne i zavodljive i da mogu sjajno da izgledaju u provokativnim kreacijama. Ona se ne plaši da koketira sa golotinjom niti da pokaže svoje mane na telu, a uprkos tome blista kad god je vidimo.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U subotu se pojavila na reviji britanskog dizajnera Ričarda Kvina na Nedelji mode u Londonu, i to upravo u komadima sa njegovim potpisom. Ešli je prošetala u ultratesnom teget kombinezonu od likre, koji je istakao njene obline na najbolji mogući način.

Kombinezon je imao i efekat steznika, vizuelno suzivši bujnu figuru ove 35-godišnjakinje, ali je ujedno bacio akcenat na njen raskošni dekolte. Ona ga je ponela uz veoma efektan kaput od satena sa cvetnim printom, a svemu je dodala i rukavice iste boje i od istog materijala kao i kombinezon.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ešli je sve upotpunila svetlucavim, lepim minđušama, ali i fazonskom, zalizanom punđom, te vamp šminkom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: