Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

jako joj je teško

DOK BIVŠI STRASTVENO LJUBI KIROPRAKTIČARKU, GLUMICA SLOMLJENA! Prijatelj rekao da joj je raspad braka teško pao: Nije se oporavila

Pop kultura

Australijska zvezda Toni Kolet je navodno još uvek potresena zbog raspada braka. Pre tri meseca njen razvod od supruga Dejva Galafasija dospeo je na naslovne strane, a prema Dejli mejlu, prijatelji kažu da 50-godišnja glumica ima da pređe još mnogo da vrati svoj privatni život na pravi put.

- Nije se oporavila od raskida i verovatno neće uskoro - rekao je dugogodišnji prijatelj glumice za Voman's Dai. Izvor je takođe rekao da je Toni užasnuta što je njen razlaz postao toliko javan i da pokušava da uživa u svojim radnim obavezama, kao što je promocija svog najnovijeg filma, "Imanje".

foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Toni je zapravo čudo što može da se sabere i nastavi da funkcioniše. Promotivna strana filmskog biznisa je nešto u čemu obično uživa, ali ne sada kada joj je život u haosu - rekao je prijatelj.

Pored toga što Kolet ima decu sa bivšim mužem, 14-godišnju ćerku Sejdž i 11-godišnjeg sina Arla, zabrinuta je kako će rešiti pitanje zajedničkog roditeljstva.

Dejv, koji je bio bubnjar u indi rok bendu kada je upoznao glumicu, potvrdio je njihov razvod u decembru kada su ga fotografi uhvatili kako strastveno ljubi kiropraktičarku Šenon Igan na plaži Menli u Sidneju. Dejli mejl Australija kontaktirao je Koletove publiciste u vezi sa fotografijama, a nekoliko sati kasnije zvanično je saopštenje da se par razišao u zajedničkom saopštenju objavljenom na glumičinom Instagram profilu.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Jedinstveni smo u odluci i rastanku uz stalno poštovanje i brigu jedno za druga. Naša deca su nam od najveće važnosti i nastavićemo da napredujemo kao porodica, doduše u drugačijem obliku. Zahvalni smo na prostoru i ljubav koju nam dajete dok se razvijamo i mirno prolazimo kroz ovu tranziciju. Veliko hvala - navodi se između ostalog u saopštenju za javnost.

(Kurir.rs)

Bonus video: