Foto: Printscreen

šokiraćete se

KONAČNO OTKRIVENO ŠTA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RADI KADA JE NE SNIMAJU KAMERE! Isplivao šok snimak, mreže se usijale (VIDEO)

Stars

Voditeljka Dušica Jakovljević, godinama je poznato lice "Pink" televizije. Dušica svake nedelje vodi emisije poznatog rijalitija "Zadruga" a svi su se uvek pitali šta se dešava iza kulisa ovog popularnog formata. Na društvenim mrežama isplivao je snimak Jakovljevićeve kako igra igrice u toku reklama, što je mnoge nasmejalo.

foto: Printscreen/Zadruga

Inače, Dušica važi za jednu od "strožijih" voditeljki, poznata je po stavu i britkom jeziku pa je mnogima čudno videti je u ovako opuštenom izdanju.

Podsetimo, voditeljka je nedavno progovorila o novoj ljubavi, te je otkrila kako i na koji način je iznenadila svog partnera.

- Nedavno sam imala priliku da priredim tu prvu večeru u mojoj režiji. Ja sam isplanirala da dođem ranije kući, da sve pripremim, međutim sreli smo se ispred zgrade, tako da prvo što sam uradila - sklonila sam veš sa žice, žicu iz dnevne sobe, rasklonila trpezarijski sto, cipele u cipelarnik, rančeve, i rekla sam: "To ti je eto, moja svakodnevnica". Kasnije je naravno jeo ručak od juče, i ono što je planirano za naredni dan, bitno da mu je bilo udobno i ugodno i da se nisam folirala - rekla je Dušica u emisiji "Magazin In".

Kurir.rs/S.B.

Bonus video: