Foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

"MADE BY SINIŠA MALI, SRBIJA ĆE POBEDITI!"

DA SE PRESVUČEM I ZA 15 MINUTA KREĆEM U BRISEL: Snažna poruka predsednika pred put! Pred kamerom u izdanju u kakvom ga ređe viđate

Politika
> 11:24h

BEOGRAD - Made by Siniša Mali. Srbija će pobediti!, glasi kratka objava uz video-poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića uoči današnjeg puta u Brisel u kojem ga popodne čeka izuzetno težak dan.

On se obratio na svom zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije sledećim rečima:

- Da se presvučem i za 15 minuta krećem u Brisel, obavili smo poslednje pripreme. Hoću da se zahvalim onom delu ljudi u Srbiji koji nije veliki, a koji ima poverenja u svoje rukovodstvo i koji veruje da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju.

Onima koji se unapred spremaju da nas napadaju, zato što smo potpisali nešto, jer ćemo tako da budemo izdajnici, a u stvari nikada nisu bili zabrinuti, i onima drugima koji ukoliko ne potpišemo nešto unapred znaju da smo krivi, hoću da kažem da se ne sekiraju, brinućemo o njima, niti će biti kapitulacije, niti će biti povratka u devedesete. Srbija će ići napred ma koliko teško bilo i uspećemo da se izborimo za to - poručio je predsednik pred put.

U Briselu se popodne održana nova runda dijaloga Beograda i Prištine.

Kurir.rs/Instagram