Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KAO I SVAKI DRUGI SMRTNIK

I BEN AFLEK IMA MUKE S BOČNIM PARKIRANJEM: Glumac se ZAGLAVIO, pa nije znao šta će! Od NERVOZE uradio nešto što je sve NASMEJALO

Pop kultura

Holivudskom glumcu Benu Afleku nedelja baš i nije dobro započela, barem ako je suditi po njegovim najnovijim paparaco fotografijama, na kojima su ga uhvatili u problemu s bočnim parkiranjem.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

50-godišnji Ben parkirao je svoj crni luksuzni Mercedes bočno na parking mestu u jednoj ulici, dok je jedan automobil bio već ispred njega, a drugi iza njega, što mu je onemogućilo da bez poteškoća izađe sa svog mesta.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vidno uzrujani Ben pre pokušaja odlaska odlučio je da uzme pauzu za cigaretu i kafu, a onda je uskočio u automobil i izvukao se iz nevolje. Paparaci su ga snimili kako tipka na mobilni telefon dok je bio naslonjen na vozilo, koje je na kraju uspešnim manevrima uspeo da izvuče s parking mesta, a činilo se da je ipak došlo i do malog kontakta s drugim parkiranim automobilima.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben je poznat kao veliki ljubitelj metalnih ljubimaca, nedavno je snimljen za volanom svog Ford Bronca, kabrioleta vrednog oko 1,9 miliona dolara, dok puši cigaretu i zamišljeno gleda ispred sebe. Uz to može se pohvaliti da poseduje Lexusa RX, Teslu Model S, klasični Chevrolet Chevelle SS, žuti Lamborghini Urus, Bentley Bentaygu i Dodge Challengera SRT Hellcat.

(Kurir.rs)

Bonus video: