Foto: Starsport

PROBLEMATIČAN

OTKRIVENO ZAŠTO JE LALATOVIĆ DOBIO OTKAZ! Kontroverzni trener nije dolazio na treninge, prvo je SUSPENDOVAN, pa onda OTPUŠTEN!

Fudbal

Doskorašnji trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović, dobio je otkaz u tom klubu zbog nediscipline.

Iznenada je sa "Čaira" stigla vest da je smenjen trener i to nedugo nakon što je klub demantovao informaciju da Lalatović pregovara sa Mladosti GAT-a.

O detaljima pucanja odnosa na relaciji klub - trener, pisao je "Žurnal".

Sa Lalatovićem su ljudi iz kluba pokušavali da uspostave kontakt u nedelju, a nakon što nisu uspeli to da urade, prekinuli su saradnju sa stručnjakom koji je treći put u karijeri sedeo na klupi Radničkog.

Prema pisanju "Žurnala", Lalatović se u petak, subotu i nedelju nije pojavljivao na stadionu i nije vodio treninge. U nedelju popodne nije otišao sa ekipom u karantin pred utakmicu 25. kola u Novom Sadu protiv Mladosti, zbog čega se našao na tapetu disciplinskih organa Radničkog.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Upravni odbor je održao telefonsku sednicu i prihvatio odluku članova disciplinske komisije o suspenziji trenera, a suspenzija je potom promenjena u odluku o otkazu.

Loši rezultati Radničkog u poslednje vreme svakako nisu pomogli Lalatoviću u ovom slučaju.

Radnički je prolećni deo sezone otvorio pobedom protiv Mladosti iz Lučana, usledile su utakmice bez golova protiv Novog Pazara i Radnika iz Surdulice, a zatim i porazi od Napretka i Vojvodine.

Kurir sport