Foto: Facebook

zločin u pirotu

POČIVAJ U MIRU MEĐU ZVEZDAMA I ANĐELIMA, SANJA: Potresne reči rođaka i prijatelja koji se opraštaju od ubijene žene iz Pirota

Crna Hronika
> 11:10h

PIROT - Nema tih reči koje bi mogle da izraze moju tugu, nek je čuvaju anđeli i nek počiva u miru - ovim rečima se prijatelji i rođaci opraštaju od Sanje M., koju je juče u Pirotu surovo ubio bivši partner M. M. (55).

M. M. je juče upucao ženu u glavu na ulici dok je birala voće ispred prodavnice, u centru Pirota. On je oko 9.45 časova ušetao u policijsku stanicu i priznao zločin, a policajcima je predao i pištolj iz kojeg je pucao.

- Sanja, pamtiću te kao čoveka sa dušom...Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana...Jednom rečju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela, jer i tamo negde gore gde si sada, anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju, porodici duboko saučešće u ovim preteškim trenucima - navodi se u potresnim porukama.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 časova i biće priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Prema navodima medija, osumnjičeni ima krivični dosije.

- Počivaj u miru među zvezdama i anđelima Sanja, žao mi je što te nisam duže poznavala, draga rođako kasno smo se upoznale i evo sad nas je sudbina rastavila - objavili su rođaci na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Blic