Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PAPARACO

EKSKLUZIVNI PAPARACO! Kurir za petama sinu Viktorije i Dejvida Bekama, evo gde smo uhvatili Kruza Bekama (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
> 16:22h

Ekskluzivan paparaco Kruz Bekam u provodu nakon Viktorijine revije.

Pre dva dana završena je Nedelja mode u Parizu, gde je bilo pregršt poznatih imena, a ekipa Kurira uspela je da uslika neka od njih, među kojima je i najmlađi član Bekamovih Kruz Bekam.

foto: PRIVATNA ARHIVA

Naslednik Dejvida i Viktorije bio je sa ostatkom porodice na fešn viku jer je njegova majka tamo predstavljala svoju modnu liniju na reviji u petak. Sve je bilo glamurozno i na visokom nivou, a čak su se svi članovi porodice ujedinili i došli da podrže Viktoriju na taj važan dan.

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon revije ipak svako je krenuo na svoju stranu. Mlađani Kruz je sa društvom otišao u jedan poznati pariski klub, gde smo ga sreli i uslikali s leđa dok je prolazio pored nas. Očekivano, on je imao rezervisan separe kojem nije moglo da se priđe zbog visokih mera obezbeđenja.

Inače, Kruz je tek pre nekoliko dana proslavio 18. rođendan, ali i pre toga je bio zastupljen u javnosti i predstavljen kao vrlo kontroverzan. Prošle godine napravio je set provokativnih slika koje su mnogi protumačili kao pornografske, a Kruz ih je objavio na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/S.R.

Bonus video: