Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić, Profimedia, AP

TRAGEDIJE

PUT S KOJEG SE NISU VRATILI! Nemanju pregazio kamion, Šabana ubio pijani vozač, nju su jedva IZVUKLI IZ SMRSKANOG AUTA

Stars

Brojnim našim uspešnim pevačima, na veliku žalost, životi su okončani u saobraćajnim nesrećama.

Velike tragedije godinama su potresale čitavu javnost, ali oni nastavljaju da žive kroz svoja velika dela. Iako su nas napustili, nikada ih nećemo zaboraviti.

Nemanja Vukotić

foto: Instagram/nemanjavukovicc

Pevač koji je poginuo sinoć na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje stravičnom nesrećom kada je Nemanja sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke.

Toše Proeski

foto: Profimedia

Poznati pevač iz Makedonije, Toše Proeski, poginuo je 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Zagreb – Lipovac. Imao je samo 26 godina kada je izgubio život.

foto: Preent Screen

Ljubiša Stojanović Luis

foto: Printscreen

Luis je stradao u saobraćajnoj nesreći 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.

foto: Preent Screen

Šaban Šaulić

foto: Dragana Udovičić

Nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić se dogodila 17.februara 2019. godine u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke. Do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta u Bilefeldu, a pevač je nakon udesa prebačen u bolnicu, gde je, nažalost, uprkos naporima lekara, preminuo.

foto: Printscreen

Darko Radovanović

foto: Damir Dervišagić

Poznati pevač Darko Radovanović i njegov kum i menadžer, Aleksandar Milošević, poginuli su 11. juna 2011. godine u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostužničkog mosta prema Surčinu. Darko je imao 36 godina kada je stradao.

foto: Printscreen

Silvana Armeulović

foto: Printscreen YouTube

Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, a na internetu se pojavila fotografija sa mesta nesreće. Zajedno s njom poginuli su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je i vozio auto.

M. J.

Bonus video: