Foto: Kurir TV

prsten sudbine

"HALO, HITNA POMOĆ? ČOVEK IMA INFARKT! NE MOŽETE BRŽE?" Anja zatekla nesuđenog tasta na ulaznim vratima! IMALA JE SAMO OVU OPCIJU

Pop kultura

Hit serija "Prsten sudbine" već u prvoj nedelji emitovanja na Kurir televiziji pobrala je nepodeljene simpatije gledalaca.

Danas ste u trećoj epizodi mogli da pratite nastavak uzbudljive priče o sestrama Jani i Anji.

Nakon što je imala bliski susret s bivšim momkom Denisom, koji joj je postao direktor u kompaniji Anja je doživela pravu dramu prilikom susreta s Denisovim ocem Grigorijem.

Naime, Grigorij, koji se povukao sa čela kompanije, vidno uznemiren izašao je na vrata i zamolio bivšeg saradnika da se raspita o radnici.

U tom trenutku, osetio je snažan bol u grudima, baš kada je Anja prilazila zgradi kompanije. Ugledavši ga, pozvala je Hitnu pomoć obavestivši ih da čovek ima infarkt.

Saznavši da nisu u stanju da dođu brzo, shvatila je da ima samo jednu opciju.

Seriju "Prsten sudbine" možete pratiti samo na Kurir TV svakog radnog dana od 15 sati u premijernom, kao i u 22 časa u repriznom terminu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs