Foto: Nemanja Nikolić

da li je moguće?!

LUKU BLEKU NEĆE BITI DOBRO OD OVE INFORMACIJE! Evo šta mu kladionice predviđaju na takmičenju, da li Srbija ima šanse za POBEDU?

Pop kultura

Evrovizijska pomama je uveliko počela, a svi nestrpljivo očekuju da čuju sve pesme koje će se takmičiti u Liverpulu ove godine.

Sve oči su uprte u Švedsku, koja je prva na svim listama i čija pesma i predstavnik se očekuju da budu izabrane ovog vikenda. Njoj predviđaju pobedu, ali nije ni čudo u odnosu na njihov istorijat pobeda na ovom takmičenju. Naravno, Abba na prvom mestu, a tu je i Lorin.

foto: Nemanja Nikolić

Što se tiče našeg predstavnika, Luka Bleka odnosno Luke Ivanovića iz Čačka, on je trenutno u padu i kladionoice mu ne daju prevelike šanse za pobedu. Naime, ona je na jednoj kladionici na dnu liste sa šansom od 101 da se Evrovizija opet održi u Srbiji.

foto: Printscreen

Takođe, na sajtu Eurovisionworld, vidi se blagi pad u odnosu na prošlu nedelju gde je Luka bio na 13/14 mestu, a sada je 15 sa tendencojom pada.

foto: Printscreen/eurovisionworld

Što se komšiluka tiče, Hrvati odnosno Let 3 i njihova Mama ŠĆ su sada na 16 mestu.

Kao što već rekosmo, do maja ima vremena, pa tako i prostora da se raspored na listama promeni.

foto: Nemanja Nikolić

Da podsetimo, Luka Ivanović rođen je u Čačku, a poslednjih godina živi i radi u Engleskoj. Do sada je objavio nekoliko EP izdanja za "Juniversal mjuzik" i postao jedan od prvih izvođača sa ovih prostora koji je potpisao ugovor za američki ogranak ove korporacije, a zanimljivo je da je popularan i u Kini.

- Voleo bih da, ako pobedim na Evroviziji, dovedem je u Čačak. Odrastao sam u tamo, pa možda to takmičenje bude i u našem Domu kulture! - priznao je umetnik novinarima pred finalni nastup na kom je i odneo pobedu sa svojom pesmom "Samo mi se spava".

(Kurir.rs/A.Miletić)

Bonus video: