Foto: Starsport

NOVA ROMANSA?

VILDOZA ZAVEO SRPSKU PEVAČICU?! Izgleda brutalno i dokazano VOLI KOŠARKAŠE! Društvene mreže GORE zbog onoga što su uradili

Košarka

Košarkaš Crvene zvezde, Luka Vildoza, samo jednim potezom na društvenim mrežama, izazvao je veliku buru među navijačima.

U tome je učestvovala i poznata srpska pevačica...

Argentinac je brzo kupio naklonost navijača od trenutka kada je stigao u Beograd na početku sezone.

Uz još nekoliko saigrača je ključan za igru crveno-belih, pa ni ne čudi što među pristalicama kluba sa Malog Kalemegdana vlada veliko interesovanje i za njegov privatni život.

Tako se prati svaki njegov potez, a nakon što je, po svemu sudeći, raskinuo sa devojkom, spekuliše se da je u Beogradu pronašao novu ljubav.

foto: Filip Plavčić, EPA Matteo Bazzić

Za takve priče bio je dovoljan jedan potez Vildoze, ali i pevačice Teodore Džehverović.

Oni su jedno drugog "zapratili" na društvenoj mreži Instagram, a kako oboje ne "prate" veliki broj ljudi, navijači su to lako primetili.

Na društvenim mrežama već može da se pronađe veliki broj komentara, a mnogi su olako došli do zaključka da su košarkaš i pevačica započeli romansu.

Potvrde, ni ozbiljnijih naznaka da se to stvarno desilo u ovom trenutku nema, ali dokazano je da jedna od najpopularnijih žena u Srbiji voli košarkaše, pošto je pevačica do kraja prošle godine bila u dugogodišnjoj vezi sa Ninom Čelebićem, nekadašnjim košarkašem Jagodine, Bajer Leverkuzena, Osijeka i Paulistana.

Kurir sport