Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

filmska egzekucija u rušnju

ŠOK! NADIMAK UBIJENOG RANKA PRVI PUT JAVNO IZGOVORIO OVAJ ČOVEK? Na suđenju za šverc kokaina pomenut Eskobar, ime izazvalo buru

Crna Hronika

Nikšićanin Ranko Radošević, zvani Eskobar, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, i koji je navodno bio blizak ubijenim Jovanu Vukotiću, ubijen je u četvrtak u Rušnju, a njegov nadimak svima je zapao za oko.

Da podsetimo, Radošević je likvidiran u četvrtak u kafiću na jednoj pumpi u Rušnju kod Beograda, kada su dva egzekutora sa kapuljačama na glavi i hiruškim maskama na licu upali u lokal i ispalili kišu metaka u Nikšićanina koji je ostao da leži u lokvi krvi. Osumnjičeni za njegovo ubistvo su Stefan Ž. i Luka V., koji su uhapšeni minulog vikenda u štek stanu na Novom Beogradu.

čitulja ranku radoševićufoto: Nenad Kostić, printscreen Večernje novosti

Darko Šarić je pre nekoliko godina, na jednom od suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu, obraćajući se svedoku-saradniku Nebojši Joksoviću, prvo od sudije tražio da zagrli svog dojučerašnjeg saradnika, koga je potom ispitivao. Ubrzo je svedoka-saradnika optužio da mu je "sve to namestio kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića".

U današnjim dnevnim novinama objavljen je veliki broj čitulja za Radoševića, a jedna od njih, preko cele strane, privukla je pažnju.

filmska likvidacija na pumpifoto: Nenad Kostić

- Više od rastanka s tobom me boli što ti jedan sitni kobasičar zalepi etiketu Eskobar. Zna se da je to gnusna laž i ne dozvoljavam da odeš kao takav. Svi znaju da si jedan od najpoštenijih ljudi što su hodali ovim našim zemljama. Ponosan sam na tebe kao i svi koji su imali čast da te upoznaju - stoji u čitulji koju je potpisao kum Boban, pa nastavio:

- Brate moj, budi mi spokojan i ne brini za našeg Maku. Nije sam! Znam da si gore već u nekim najboljim i najbržim nebeskim kočijama kao što si uvek bio. Zbogom, rođeni moj!

darko šarićfoto: Ana Paunković, Nenad Kostić

(Kurir.rs)