Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock, Ilustracija

da li joj verujete

NATAŠA BEKVALAC DONELA VAŽNU ODLUKU! Evo da li će se ponovo UDATI! Pevačica otkrila ko ISPUNJAVA njeno srce!

Stars
> 14:43h

Nataša Bekvalac prva je gošća novog zabavnog formata na Kurir televiziji pod nazivom "iDivan šou", a svake subote u 14h vaš domaćin, Ivan Gajić, daće sve od sebe da vam ulepša vikend, ali i donese premijerne priče i ekskluzive.

foto: Kurir televizija

Jedna od top 3 teme koje su obeležile prethodnu nedelju jeste Nikola Rađen koji je postao tata po treći put, a njegova druga supruga Milica, na svet je donela zdravog dečaka.

Bekvalčeva je bez dlake na jeziku prokomentarisala Rađenovu izjavu da su njegove ćerke iz prvog braka dale ime svom bratu:

foto: Damir Dervišagić

- Mnogo mi je drago zvog njega. On je Danilov kolega, igrali su zajedno, poznajemo se odavno. Kada su on i Ana Kokić počeli da se zabavljaju, tada smo mi i počeli da se družimo, bio je baš mlad. Zaista, kada su zdravi odnosi i dobri, nemam ništa protiv da deca iz prvog braka daju ime deci iz drugog - rekla je Nataša.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje voditelja o potencijalnom novom životu i još jednoj udaji, Bekvalčeva je jasno dala do znanja kako stoje stvari.

- Odmah da ti srušim sneška, ono što mogu da garantujem, ja se neću udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna. A što se tiče drugog dela ptanja, mislim da sam ti dala odgovor - nasmejala se Nataša.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video: