Foto: Damir Dervišagić

kurir tv

LUDILO NA SNIMANJU "DIVNOG ŠOUA" Evo kako je Ivan Gajić SREDIO Natašu Bekvalac pred emisiju! Ništa nije prepustio SLUČAJU

Stars

Nova autorska emisija Ivana Gajića „Divan show“ startuje na programu Kurir televizije u subotu, 18. marta od 14 časova, a voditelj je u prvoj emisiji ugostio pevačicu Natašu Bekvalac.

Stari znanci su se sjajno zabavljali i pre početka samog snimanja, pa pre nego što su se kamere uključile odlučili su jedno drugom da pomognu da sve izgleda cakum pakum.

foto: Damir Dervišagić

Ivan je Nataši namestio bubicu, proverio da li je sve kako treba, pošto ništa ne prepušta slučaju, a onda je bacio pogled i na frizuru, da vidi da li je svaka dlaka na mestu.

foto: Damir Dervišagić

Kada su se uverili da je baš sve kako i treba da bude, snimanje je moglo da počne, a kako je sve proteklo, gledaoci će moći da se uvere već ovog vikenda. Sjajnu atmosferu dodatno je podigla i Sanja Vučić, ali i Vesna Rivas svojim astro prognozama.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video: