Foto: Profimedia

životni preokret

DEČJA ZVEZDA SE SURVALA U JAMU POROKA, ALI ONA GA JE SPASILA: Njegov sin nosi ime puno TRAGIČNE simbolike, a sad je stigla beba

Pop kultura

Glumac Mekoli Kalkin slavu je stekao kao dete ulogom u filmu "Sam u kući", u kom je igrao dečaka Kevina, a u svom odraslom životu je bio poznat po razuzdanom ponašanju i borbi s zavisnostima, ali sve se to promenilo kad je upoznao svoju sadašnju verenicu Brendu Song.

foto: Profimedia

Počeo je da glumi sa samo četiri godine, a 1994. povukao se iz Holivuda na 10 godina. Nakon niza zapaženih uloga proglašen je najuspešnijim dečijim glumcem nakon Širli Templ, ali slava ga je slomila. U septembru 2004. godine uhapšen je zbog posedovanja marihuane i supstanci Alprazolama i Klonazepama pa je jedno vreme proveo u zatvoru.

foto: Profimedia

Optužen je za ilegalno posedovanje supstanci i na sudu priznao krivicu. Pušten je uz kauciju od 4000 dolara. Njegovi prijatelji i fanovi dugo su se bojali za njegov život zbog problema sa zavisnošću, ali pre nekoliko godina rekao je kako je već dugo čist i želi da promeniti život.

foto: Profimedia

Sa samo 18 godina oženio se glumicom Rakel Majner i razveli su se nakon četiri godine braka. Nakon toga osam godina je bio u vezi s glumicom Milom Kunis, sadašnjom suprugom Eštona Kučera. Osim glume bavi se i muzikom, a vodi i uspešan podkast.

Brenda i Mekoli zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Changeland". Brenda je za "Entertainment Tonigh" rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno čijenica da su oboje glumili kao deca.

foto: Profimedia

"Deca glumci, o tome ne stignemo ni da razgovaramo, samo se pogledamo u oči i znamo šta mislimo", rekla je ona.

Ona je karijeru započela sa šest godina radeći kao dečji model. Na platnu je debitirala gostovanjem u sitkomu "Thunder Alley", a zatim karijeru nastavila ulogama u televizijskim serijama za decu "Fudge" i "Nickelodeon".

Od 2005. snimala je za Dizni, a saradnja je trajala do 2009. godine. Nakon toga, pridružuje se produkciji "Columbia Pictures", a danas pozajmljuje glas u animiranim filmovima.

foto: Profimedia

Ona i Kalkin postali su roditelji u maju 2021. godine, a sinu Dakoti su ime dali po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je 2008. godine preminula u tragičnoj nesreći.

Sad se saznalo da je par u tajnosti dobio i drugo dete koje se rodilo oko Božića, a vest je otkrio Mekolijev brat Kiran Kalkin. Strani mediji pišu da se radi o sinčiću kome su dali ime Karson, ali Brenda i Mekoli se zasad nisu oglasili o ovime, a privatni život radije drže podalje od očiju javnosti.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video: