Foto: Nemanja Nikolić

oaza mira

KAKO IZGLEDA VIKENDICA NIKOLE KOJA NEDALEKO OD SOPOTA: Evo gde glumac beži od gradske vreve i stresa, pravi RAJ NA ZEMLJI! (FOTO)

Pop kultura

Naš glumac Nikola Kojo iza sebe ima zavidnu karijeru i veliki broj uloga na filmu, pozorištu i televiziji. Trenutno ga gledmo u dobro znanom kvizu "Najslabija karika".

O njegovom poslovnom životu znamo mnogo, ali je Nikola veoma suzdržan kada je u pitanju njegova privatnost i intima.

foto: ATA images

Zna se da je oženjen Aleksandrom, bivšom manekenkom sa kojom se retko pojavljuje u javnosti i da ima tri ćerke. Ćerku Anu je dobio 2008., a bliznakinje 2013. godine i njihova imena su nepoznata javnosti.

Međutim, on je sam pre koju godinu objavio svoju verziju idile, u selu nedaleko od Sopota. Naime, glumac tu ima vikendicu u koju beži od gradske vreve, užurbanosti i stresa. Rešio je da centar grada zameni zelenilom.

Kuća ima veliko dvorište, bazen, pomoćne objekti , trambolinu za ćerke... Na slici koju je podelio pre nekoliko godina na društvenim mrežama, može se videti i da je kuća okružena livadama i njivama, a da komšiluka baš i nema.

Nikola Kojo je svojevremeno hteo u Sopotu da pravi komunu za glumce, ali je za sada napravio sebi mali raj ub kom uživao on i njegova porodica.

(Kurir.rs)

Bonus video: