Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVO JE NAJBOLJI AUTOMOBIL 2023. GODINE! Ovakav Pežo još niste videli, VANSERIJSKA MAŠINA! A ovaj električni Opel mu je za petama

Auto
> 15:55h

Najluksuzniji automobili našli su svoje vlasnike. Pažnja se zbog toga na ovogodišnjem Beogradskom sajmu automobila seli u halu 1. Ovde pored Vokswagena, ovde proizvođači izlažu svoje modele koji su i mnogo popularniji među ljubiteljima.

Opel i Pežo ove godine kažu da su pripremili dovoljno vozila za sve zainteresovane.

- Jako smo ponosni što ćemo ove godine predstaviti novi Pežo 408 koji je nešto apsolutno novo na automobilskom tržištu. Što se tiče Opela, električna Mokka je nešto što smo hteli da predstavimo našim klijentima ove godine na sajmu - rekao je Nemanja Živojinović, direktor marketinga za Opel i Pežo.

foto: Kurir televizija

Inače Pežo 408 proglašen je automobilom godine u Srbiji od strane novinara, a najbolji električni model upravo je model Mokka. Zbog očuvanja životne sredine proizvođači se utrkuju ko će proizvesti jače i izdržljivije baterije.

Možda su manje popularni, iako važe za izuztno izdržljive automobile smatraju se Japanci. Honda je na ovom sajmu predstavila premijerno Civik 11. generacije u hibridnoj varijenti.

- U pitanju je 2.0 litarski agregat koji se deklariše sa snagom od 184 konjske snage. Opredelili smo se da izložimo i dva ujedno najtraženija paketa, a to su sport i advance. Ono što je bitno za kupce i zainteresovane je da vozilo po specifikaciji podlaže subvencijama od 2.500 evra za hibridna vozila - rekao je Raško Vrcibradić, direktor Honda Srbija.

foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs