Foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL

muzički počeci

ŠOK TRANSFORMACIJA MUŽA MIE BORISAVLJEVIĆ! Ovako je Bojan Grujić izgledao pre 15 godina (FOTO)

Stars

Pevač Bojan Grujić, muž pevačice Mie Borisavljević danas važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca na estradi a nekada je izgledao potpuno drugačije. Pevač se prisetio svojih muzičkih početaka u "Zvezdama Granda"davne 2008. godine, a primetno je da se od tada mnogo promenio.

foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL

- To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u „Zvezdama Granda“ bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma - objasnio je Bojan, pa spomenuo kako su njegove kolege iz takmičenja reagovale na njegovu promenu.

foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL

- Sećam se da sam ispao tada, otišli smo Petar Mitić, Saša Kapor i ja u baraž i sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku.

foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL

- Mnogo brže smrša nego što se ugoji, ako par dana malo propusti sklizne za deset kilograma. Ja kažem čoveče da li je moguće ovo? - dodala je Mia u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Kurir.rs/S.B.

Bonus video: