Foto: www.crvenazvezdafk.com

lepo

ZADATAK ZA NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE: Budi kreativan i upoznaj prvotimce! Nova akcija crveno-belih!

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18.00 časova dočekati Mladost GAT na stadionu „Rajko Mitić“.

foto: Screenshot

Crveno-beli su za kreativne i verne navijače koji budu na Marakani pripremili iznenađenje, u okviru kojeg će najuspešniji imati priliku da po završetku utakmice dođu do svlačionice i upoznaju prvotimce Zvezde.

Reprezentativna pauza se polako bliži kraju, a kako bi se na pravi način vratili takmičarskim utakmicama, klub Crvena zvezda odlučio je da obraduje zvezdaše koji će sa tribina Marakane bodriti crveno-bele.

U prethodnom periodu na mečevima je uočen veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga u Ljutice Bogdana 1A odlučili su da motivišu sve navijače kluba da za utakmicu sa ekipom Mladost GAT pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima.

Zvezdaši koji na utakmicu ponesu pano sa crveno-belim motivima će po ulasku na stadion dobiti broj. Pobednika će biti proglašen tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je trijumfovao, a ujedno će se pojaviti i na semaforu. Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada biće nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima.

Kurir sport