Nikola Milašinović, rukovodilac Odeljenja Forenzičkog inženjerstva, Foto: Kurir TV

Kurir televizija

OTVOREN KONKURS ZA UPIS NA KRIMINALISTIČKO- POLICIJSKI UNIVERZITET: Dostupan je svima, uz sledeće testove SPOSOBNOSTI

Društvo
> 10:06h

Otvoren je konkurs za upis na prvu godinu Kriminalističko-policijskog univerziteta u Beogradu koji će trajati do 13. aprila.

foto: Kurir tv

Sigurnost građana, zavisi od toga kakvi su kadrovi kojima je bezbednost profesija.

foto: Kurir tv

On je saznao šta kažu profesori i kakav je odziv.

Studenti mogu da očekuju najkvalitetniji nivo obrazovanja, uveo je u temu Nikola Milašinović, rukovodilac Departmana forenzičkog inženjerstva na Kriminalističko - policijskom univerzitetu.

- Nastavnici su na sva tri departmana oni koji se školuju u svojim oblastima. Oni koji se upišu imaće zajednički život u okviru kampusa univerziteta - rekao je.

Što se tiče uslova konkursa tu mogu da se prijave svi.

- Mogu da se prijave svi đaci koji imaju četvorogodišnje obrazovanje. Uslovi su da su državljani Republike Srbije neprekidno od trenutka podnošenja dokumentacije. Prolaze određene testove zdravstvene i psihološke, kao i fizičke sposobnosti. Sve detalje mogu naći na sajtu kpu.edu.rs - rekao je Milašinović koji naglašava da je ljubav prema ovom poslu neminovna.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.