Foto: Kurir, MUP

Ćerkicu mu našli jedva živu, ZATOČENU JE DRŽAO GODINAMA

TU SE KRIO! KURIR U KOMŠILUKU NA KARABURMI GDE JE UHAPŠEN MIRIJEVSKI OTAC IZ PAKLA: Komšija ispričao kako mu je sinulo da je to on

Dodao i da je jatak kod kog je boravio bio potpuno izbezumljen

Crna Hronika
> 14:14h

BEOGRAD - Uroš Pašajlić (38) uhapšen je juče zbog sumnje da je svoju osmogodišnju ćerku gladnu i bez nadzora držao zatočenu u stanu na Mirijevu, a kako Kurir saznaje on se krio u stanu svog prijatelja na Karaburmi.

- Video sam nižeg mladića da je došao kod komšije u goste, to je bilo prošle nedelje još, ali od tada ga nisam video uopšte - kaže jedan komšija.

Prema njegovim rečima, kad je izašla Uroševa slika u medijima nije uopšte povezao da se radi o njemu.

foto: Dado Đilas, MUP

- Nije mi palo ni na kraj pameti, a i nekako sam ga na brzinu video. Ali kad sam video da je uhapšen ovde kod nas, znao sam da je on - kaže naš sagovornik.

Komšija kaže da sa dečkom kod koga je Uroš navodno bio nikada nisu imali problema, ali da je delovao izbezumljeno.

Ko je momak kod kog se krio

- Živeo je u Nemačkoj, a ovo je kuća njegove majke. Ona je umrla, a njega su kasnije deportovali iz Nemačke i od tada živi ovde. On je fin, onako povučen, radi na kompjuterima, priča nekoliko jezika - kaže komšija i dodaje da je video kad su hapsili Pašajlića.

- Video sam mu leđa, a pre toga je došao u subotu sa torbom javio se uredno i ušao, posle toga ništa.

- Rekao nam je da žuri na pijacu jer mu je došao drug, mislili smo drug sa posla. Kako objašnjava, dok su hapsili Pašajlića prvo su kucali komšijama i pokazali im njegovu sliku.

- Bilo nam je puno dvorište policajaca. Ja sam im ispričao da sam čuo da su bili tu, pričali, smejali se, nama ništa čudno nije bilo, kaže komšija za Kurir.

foto: Kurir

- Ja nisam ni njega video od tada, ali sumnjam da je momak i znao zbog čega je ovaj tu, ne verujem da bi krio monstruma - kaže komšija i dodaje: - Njega sam video poslednji put za vikend, dobar dan, dobar dan, sve normalno, prošetao se ovde, dečko deluje pristojno, odakle mu ti prijatelji ja ne znam.

foto: Kurir

Podsetimo, Pašajlić je uhapšen juče u poslepodnevnim časovima, a komšije kažu da nije bilo nikakve buke i da nisu ni znali da nekoga hapse.

Njegovo saslušanje zakazano je za sutra u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a tereti se za nasilje na ćerkom i ženom, kao i da je zanemarivao osmogodišnje dete.

Kurir.rs/D.A.