Foto: Milan Maricic/ATAImages

HAOS

"PROSTAKUŠO, NEMAŠ BLAMA! DNO DNA SI!" Zorannah urnisali na mrežama zbog OVE SLIKE! Bikini JEDVA PREKRIO intimnu regiju! (FOTO)

Stars
> 16:21h

Zorana Jovanović, poznatija u javnosti kao Zorannah, poslednjih godina je u žiži javnosti uglavnom u negativnoj konotaciji.

To nju ne sprečava da na društvene mreže redovno objavljuje fotografije koje se često graniče sa eksplicitnim sadržajem.

foto: Printskrin/Instagram

Tako je Zorannah objavila fotku sa jahte iz Majamija, gde se trenutno nalazi, u crnom bikiniju, koji je jedva prekrio njenu intimnu regiju, što je izazvalo niz zgroženih komentara na društvenim mrežama.

- Koliko je ovo prostački! Devojka nema blama! Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu! Prostakušo, gledaju te i maloletna deca! Dno dna! - samo su neki od komentara.

foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Jovanovićeva već duže vreme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu njenih pratilaca.

foto: Printskrin/Instagram

Tako je pre samo nekoliko nedelja napravila cirkus na Instagramu, objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snegu.

Kurir.rs

Bonus video: