Foto: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

IPAK STIGLE RODE

VODITELJKA U 68. DOBILA ĆERKU: Ani pre nekoliko godina PREMINUO SIN, sad je naslednici izabrala IME NA NEOBIČAN NAČIN

Pop kultura
> 11:11h

Voditeljka, glumica i manekenka Ana Garsija Obregon dobila je drugo dete, iako je nedavno proslavila 68. rođendan, a srećne vesti otkrila je u nakon izlaska iz porodilišta.

Vesti o prinovi otkrivene su slučajno, kada su je paparaci uslikali ispred porodilišta koje je napustila držeći bebu u naručju, umotanu u roze ćebence. Malo nakon objavljivanja tih fotografija otkriveni su svi detalji.

Sve u strogoj tajnosti

Slavna Špankinja dobila je dete uz pomoć surogat majke u Americi, a sve je sprovedeno u strogoj tajnosti. Jedine koje su znale za ovo bile su njene sestre Selija i Amalija, kao i bivši partner Alesandro Lekio. Devojčica koja je dobila ime po njoj jer se rodila dan nakon njenog rođendana.

Velika tuga

Inače, voditeljka je pre dve godine izgubila sina Aleksa koji je preminuo u 27. nakon duge borbe sa kancerom. Njega je dobila kao veoma mlada sa italijanskim aristokratom Alesandrom Lekiom sa kojim više nije u vezi, ali su ostali veliki prijatelji.

Za kratak period ostala je bez sina, ali i oba roditelja, te je izlaz iz depresije videla u majčinstvu. Inače, strani mediji pišu da joj je ćerku rodila maloletna tinejdžerka, ali ove vesti nisu potvrđene.

(Kurir.rs / Wanted)

Bonus video: