Foto: TikTok/Duleplay, Screenshot

ovde su snimane scene iz selo gori

OVO JE PETLOVAC U STVARNOM ŽIVOTU: Obišao je selo u kom je snimano Selo gori, JEDAN PRIZOR će rasplakati fanove (VIDEO)

Kultura

Gde se to nalaze kuće Milašina, Dragojla, Smiljane i prijatelja Mitra iz Dubiča? Tiktoker Duleplay je na društvenoj mreži objavio gde se sve nalaze kuće u kojima su snimane scene iz "Selo gori, a baba se češlja". Prva stanica jeste selo Kukljin.

U Kukljinu je pored Radašinove kuće snimana i crkva u kojoj je službovao pop Stanislav. Dvadesetak minuta dalje nalazi se selo Medveđa, rodno mesto Radašina, odnosno Radoša Bajića i na glavnom putu oslikan je mural posvećen pokojnom Miroljubu Trošiću Đodi, koji je mnogima bio omiljeni lik, a koji kod nekih izmamljuje suze.

foto: TikTok/Duleplay

U Medveđi je takođe snimana kuća Milašina, inače u stvarnom svetu kuća Radoševog prijatelja, odnosno Nedeljkovog tasta koja je u jako dobrom stanju i dvorište je veoma lepo očuvano, kao iz doba kada je snimana serija.

Odmah posle Medveđe, dolazimo do Bogdanja. Prvo nailazimo na imanje Dragojla. Kuća je nažalost srušena, naime ostala je samo ulazna kapija i bunar. Onda smo otišli na skroz drugom kraju sela u brdo i naišli na kuću prijatelja Mitra iz Dubiča.

Na kraju smo se vratili u centralni deo Bogdanja i našli kuću Smiljane. Interesantna priča za ovu kuću je da je unutrašnjost Radašinove kuće snimana zapravo u ovoj kući. Prozor je zazidan, a unutrašnjost kuće je totalno promenjena.

(Kurir.rs)

Bonus video: