Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Instagram/anawalshe

optužen za prvostepeno ubistvo

JEZIVO PREDVIĐANJE PRIJATELJICE ANE VOLŠ O SUDBINI BRAJANA! Nataša nakon što je optužen za ubistvo: "Ne bi me čudilo da URADI OVO"

Crna Hronika
> 09:31h

Suprug Ane Volš, Brajan (48), u četvrtak je optužen za prvostepeno ubistvo, tri meseca nakon nestanka majke troje dece, a Anini prijatelji izrazili su zadovoljstvo povodom presude.

Brajan Volš je od strane velike porote optužen za navodno ubistvo Ane (39) u njihovoj kući u Кohasetu u Masačusetsu početkom januara.

Takođe, optužila ga je za dovođenje u zabludu policijske istrage, kao i za "nestanak tela", navedeno je u saopštenju Okružnog tužioca u Norfolku, piše The Sun.

foto: Youtube/EVIL_EXISTS

Ana, direktorka za nekretnine, poslednji put je viđena živa tokom ranih novogodišnjih časova.

Policiji je Brajan rekao da je ona otišla rano tog jutra, te da je koristila uslugu deljenja vožnje do bostonskog međunarodnog aerodroma Logan s ciljem da odleti u Vašington na posao, ali Ana nikada nije stigla.

Od tog trenutka, istražitelji su tvrdili da je internet istorija Brajana Volša prepuna sumnjivih pretraga poput "kako se rešiti tela žene" i sličnih, te da je kupio sredstva za čišćenje koja koštaju oko 450 dolara, i to u danima nakon što je njegova supruga Ana poslednji put viđena.

U Okružnom sudu Кvinsi Brajan se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo tokom januarskog suđenja, ali nova optužnica premešta slučaj na viši sud u Norfolku gde će on u narednih nekoliko nedelja da bude optužen.

Kada se Brajan u januaru prvi put pojavio pred sudom, on je snimljen kako se smeje dok ga je policija pratila u lisicama.

foto: EPA Craig Walker/ Pool

Kladim se da se Brajan više ne smeje, zar ne?

Prijateljica Ane Volš, Nataša Babuškina, za The U.S. Sun rekla je da joj je tada od prizora Brajanovog osmeha bilo mučno u stomaku. Ali nakon njegove prvostepene optužnice za ubistvo u četvrtak, Nataša je naglasila da je uverena da se Brajan nakon ovoga više ne smeje.

>"Čini se da će pravda za Anu uskoro da bude zadovoljena. Volš se suočava sa činjenicom da će život da provede iza rešetaka ako ga budu proglasili krivim po svim tačkama optužnice kada njegov slučaj ode na sud", istakla je Anina prijateljica.

Nataša naglašava da nikakva dužina ili stroga kazna nikada neće da budu dovoljni da nadoknade tragičan gubitak Ane, kako za njene prijatelje, tako i za njeno troje male dece, koja su uzrasta između dve i šest godina.

Nataša je dodala da su njena deca izgubila majku i oca, te da on nije samo oduzeo Anin život nego je oduzeo i sebi decu.

Drago mi je što neko konačno odgovara za sve užasne stvari koje počinjene.

foto: EPA Craig Walker/ Pool

Neću biti iznenađena ako se Brajan na kraju ubije

Nataša naglašava da se nada da će Brajan, ako se bude dokazalo da je kriv, da dobije maksimalnu kaznu, te da će biti primoran da ostatak dana provede u samici, da mu društvo prave samo njegove misli i ništa više.

Ona je rekla da smatra da je Brajan bolesna osoba, da ona nema nikakva osećanja prema njemu - ni negativna ni pozitivna.

"Ali, nadam se da neće moći da gleda televiziju ili da jede finu hranu. Nadam se da će ga smestiti u ćeliju da bude sam, živ, ali sam sa svojim mislima. Ovo je moja želja. On treba da živi sam sa sobom. Bez knjiga, bez ičega. Neću biti iznenađena ako se na kraju ubije", rekla je Nataša.

Deo mene želi da on to na kraju učini kako ne bismo morali da plaćamo porez da bi sedeo i ne radio ništa u zatvoru do kraja života. Ali država ne treba da ga ubije, treba da ga natera da živi sam i onda da vidi kako se oseća, dodala je Nataša.

Telo Ane Volš nije pronađeno, ali istražitelji veruju da je ubijena i raskomadana u podrumu njihove zajedničke kuće.

Kurir.rs/The U.S. Sun