Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MELODRAMA

MANEKENKA POKAJNICA: Ljubakala se s BIVŠIM svoje prijateljice, sad je MOLI ZA OPROŠTAJ! Ljubavna drama poprima SVE VEĆE RAZMERE

Pop kultura

Bivša devojka pop zvezde Harija Stajlsa, Olivija Vajld, besna je nakon što je otkrila da on se sada zabavlja s njenom bliskom prijateljicom, Emili Ratajkovski, piše The Sun.

Emili je molila glumicu i rediteljku Oliviju za oproštaj zbog sve veće bliskosti s Harijem, otkrio je neimenovani izvor blizak zvezdi.

foto: Profimedia

"Olivija celu ovu situaciju vidi kao izdaju od Emili i Harija. Nadala se da će moći da se iskupi Hariju u jednom trenutku, ali to ju je stvarno povredilo. Činjenica da je nastavio s Emili, s nekim koga Olivija smatra prijateljicom, dođe joj kao stavljanje soli na ranu. Emili ju je molila za oproštaj, ali to što je s Olivijinim bivšim dečkom je brutalno", ispričao je izvor.

"Olivija ne želi da bude uvučena u ovaj nered i odbija da živi pod teretom prošlosti. Fokusirana je na svoju karijeru i decu i ne želi da troši svoju energiju na ovu dramu", istakao je izvor.

foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Hari i Emili uhvaćeni su ranije ove nedelje kako se ljube u Tokiju, gde je bivši pevač "One Directiona" nastupao.

Daily Mail je tada snimio pevača i manekenku, a oni svoju vezu nisu još zvanično potvrdili

"Hari se viđa s nekim. Daće sve od sebe da sakrije njen identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", rekao je izvor za Daily Mail.

foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Hari i Olivija vezu su raskinuli u novembru, nakon gotovo dve godine veze. Upoznali su se na setu filma "Ne brini, draga", u kom su oboje glumili, a režirala ga je Olivija.

Njih dvoje su kao razlog raskida veze naveli "različite prioritete koji ih razdvajaju" i razišli su se u miru.

Ona i Emili su prijateljice i zajedno su bile na žurki nakon dodele Oskara u Los Anđelesu pre dve nedelje.

foto: HS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Takođe, bile su zajedno na jednom od Harijevih koncerata u Parizu.

Emili je svojevremeno rekla da se osećala zaštitnički prema Oliviji nakon što je glumica bila kritikovana zbog veze s Harijem.

Dok uživa u vezi s mlađanim Harijem, Emili rešava papire za razvod od bivšeg supruga Sebastijana Bera Meklarda, s kojim ima dvogodišnjeg sina.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video: