Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PILAV I VITAMINSKA SALATA! Koliko prosto zvuči, toliko je i ukusno: Hranljivo, a brzo za pripremu, ŽIRI DAVAO SAMO DESETKE (VIDEO)

Jesenji TV program

Porodica Živanović je zatvorila još jednu nedelju najzanimljivijeg kulinarskog šoua. Ne propustite da vidite njihove veštine u spremanju specijaliteta samo na Kurir televiziji.

Živanović – Beograd

Majka Jasmina dolazi iz Beograda. Po zanimanju je cvećarka u jednom rasadniku. Slobodno vreme voli da provodi sa unučićima kojih ima petoro. Takođe ima dva psa, a često čuva i snajkine mačke. Voli da putuje kad god ima priliku. Voli da šeta i kuva. Sve zna da sprema, a naročito paste jer je deca najviše vole. Omiljeno jelo joj je bila popara, a sada su to musaka, sarma, ali i morski plodovi.

foto: Kurir televizija

Snajka Magdalena je po zanimanju medicinska sestra, ali trenutno je nezaposlena. U slobodno vreme voli da vežba, kuva ali i da se igra sa svojim mačkama. Najviše voli da sprema najraznovrsnija testa, a omiljeno jelo joj je sarma koju takođe odlično sprema.

Sin Nebojša radi zajedno sa svojom majkom u jednom rasadniku, to im je porodični biznis. Retko kuva, a omiljeno jelo mu je gibanica.

Nebojša je izabrao polje pod brojem deset, a iza njega se krio specijalitet - pilav i vitaminska salata. Laknulo je ženskom delu ekipe, jer su već imale prilike da pripremaju ovu hranu.

S obzirom na to da su majka i snajka izostavile tri namirnice, vreme im je bilo uskraćeno za šest minuta, pa su imale dovoljnih 54 minuta.

Snajke su bile oduševljene, pa su svojoj koleginici dali ocenu deset. Ni majke nisu bile imune na ovako hranljivu, a jednostavnu hranu, pa je i ona od svake koleginice dobila ocenu deset.

Nebojša je uspeo da pogodi ko je napravio, po njemu, bolje jelo, pa se samim tim kvalifikovao u kviz. Uspeo je tačno da odgovori na ponuđena pitanja, i samim tim je osvojio dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs