Foto: TikTok/babybela777

APELUJE DA SLUŠAMO SVOJE TELO

NAPADA ZUBE, VILICU, MOZAK, NERVNI SISTEM: Najlepša žena na svetu se bori s POSLEDICAMA INFEKTIVNOG OBOLJENJA, a ovako se prenosi

Pop kultura

Supermodel i manekenka Bela Hadid (26) objavila je video na svom TikTok profilu u kome je otkrila stanje lica nakon što je pretrpela infekciju zuba. Pokazala je nateklo oko, zbog čega joj je lice postalo nepravilno.

- Popravak zuba. Imala sam manju infekciju ispod zuba na kom sam dobila korenski kanal pre godinu dana. Nastavio je da se širi uzrokujući infekciju u vilici. Mesecima osećam da treba da ga izvadim da izlečim ostatak zuba. Molim vas, slušajte svoje telo - izjavila je manekenka, koja se bori s posledicama lajmske bolesti.

Pre mesec dana komentarisala je kako je shvatila da nešto ne valja s njenim zdravljem.

- Osećam da nešto nije kako treba. Događa se nešto loše, ova bol, osećam je već dugo - izjavila je Bela.

Manekenka je dodala da boluje od lajmske bolesti koja se prema njenim rečima "rasplamsala". Napomenula je da ta bolest "napada zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i ceo nervni sistem".

foto: Profimedia

- Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može da pogorša bolest. Moja vilica je upaljena kad god sam pod stresom ili previše radim. Nekim danima je u redu, ali neki dani su teški. Ali sada me vilica neizdrživo boli. Sutra ću izvaditi ovaj zub - dodala je Bela kojoj su brojni fanovi poslali podršku.

2012. godine, kada je otkrila da je imala lajmsku bolest, imala je simptome glavobolje, "magle" u mozgu, nesanicu, zbunjenost i dezorijentisanost. Pojavili su joj se i vrtoglavica i anksioznost.

foto: Profimedia

Takođe, osetila je i oticanje u zglobovima, obamrlost i probleme s hodanjem. Sada zna da treba reagovati na prvu, kad nešto nije u redu s njenim telom, te je na kraju zaključila da svaki dan prihvati kakav jeste, ali da i pritom pokušamo da damo sve od sebe.

Inače, Bela Hadid je proglašena za najlepšu ženu na svetu, stoga su mnogi pratioci oduševljeni da otvoreno priča o svojim problemima i deli nemontirane videe koji prikazuju stvarnu situaciju svog lica.

(Kurir.rs)