Foto: Damir Dervišagić

progovorila

"ISTINA BOLI A NEISTINA POGAĐA KAO METAK"! Udovica Tozovca progovorila o o svađi sa VANBRAČNIM sinovima pevača oko podele imovine!

Stars

Ovih dana je glavna tema medija bio Predrag Živković Tozovac. Dva su razloga za to.

foto: Ana Paunković

Prvi zato što je Kurir objavio da je zavšena ostavinska rasprava o podeli njegove imovine i da je nastao veliki skandal jer njegova dva vanbračna sina nisu mogla da se dogovore sa udovicom Emilijom Mimom kome će pripasti nekretnine i pola miliona evra ušteđevine.

Drugi je taj što je Tozovcu bio dvogodišnji pomen juče, pa su se prethodnih dana mnogi prisećali njegovih muzičkih dela. Održan je i pomen pokojnom pevaču na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana juče pre podne i naša ekipa bila je tamo da isprati taj događaj.

foto: Kurir

Prvo su došli njegovi prijatelji i rodbina, položili cveće i zapalili sveće. Potom je stigla i udovica Emilija, koja je došla sa ćerkom, a do grobnog mesta dovezla se automobilom "pežo kros", čija je prosečna vrednost 35.000 evra. Iz gepeka je izvukla ogroman venac sa belim cvećem na kojem je pisalo "Ti si naša zvezda vodilja".

foto: Kurir

Poruka upućena pokojnom Tozovcu, očigledno, jer je venac spustila na grob. I ona je prva upalila sveću, pa se potom pozdravila sa prijateljima koji su već stigli, a onda je došao sveštenik koji je održao pomen.

Sačekali smo da se pomen završi, prišli smo Emiliji i pitali da nam da komentar na saznanja koja smo objavili, a koja se tiču nesporazuma i svađe oko podele imovine sa vanbračnim sinovima pevača. Ona je odgovorila - Znate kako, tužan je povod kojim smo ovde, pa ne bih mnogo govorilo o svemu što se piše i priča, nije ni vreme ni mesto. Reći ću samo da istina boli, ali neistina boli i pogađa kao metak. I iz Njujorka su mi se javljali zbog tih tekstova - rekla je udovica. Nakon toga okupljeni su se razišli. Vanbračni sinovi Tozovca nisu došli na pomen.

foto: Kurir

Podsetimo, njih dvojica zaratili su na krv i nož sa očevom udovicom, o čemu je Kurir pisao, a najveći haos izazvala je Tozovčeva ušteđevina na bankovnom računu u iznosu oko pola miliona evra. - Mima je bila protiv toga da sinovi išta dobiju, a najveći haos je nastao kad je saopšteno da s njima mora da podeli ušteđevinu pokojnog pevača. Borila se da im oduzme pravo i na stanove koji su im pripali, ali odluka o novcu najviše ju je iznervirala. Smatrala je da oni uopšte nemaju pravo na te pare jer je ona živela s njihovim ocem 40 godina, tokom kojih su i štedeli. Takođe su joj ostale vredne umetničke slike, za koje je tvrdila da su njene, ali i sve tantijeme i autorska prava Tozovca, kao i novac od prodaje prava na korišćenje lika i dela - završava naš izvor.

Kurir.rs

Bonus video: