Foto: Christopher Trim/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

UNIŠTIO GA!

SUROVO UDARAO PROTIVNIKA U TELO I GLAVU, SUDIJA ODMAH PREKINUO BORBU: Kada vidite čiji unuk se borio sve će vam biti jasno (VIDEO)

Ostali sportovi

Deda mu je, prema mišljenju mnogih, najveći bokser svih vremena, brat mu je bokser koji pokazuje veliki potencijal, a on je odlučio da ne uđe u ring već u oktagon.

Bađo Ali Volš (24), unuk Muhameda Alija, uništio je protivnika u svojoj četvrtoj MMA borbi.

Bio je toliko dobar da je sudija morao da prekine borbu minut i po nakon njenog početka.

Bađo je ušao u oktagon sa Ajzeom Figuerom u Las Vegasu na večeri borilačke organizacije PFL.

Ovo je bila njegova treća pobeda u četvrtom nastupu, a do nje je došao tehničkim nokautom nakon što je rivalu zadao snažne udarce u telo i glavu.

Zanimljivo je da se Bađo Ali Volš tokom školovanja izuzetno uspešno bavio američkim fudbalom. Tri puta je bio šampion države sa svojim srednjoškolskim timom, a tokom tog perioda nijednom nisu izgubili utakmicu.

"Uzbuđen sam zbog prilike koju sam dobio u PFL. Odlučio sam se za MMA zato što možeš da oboriš protivnika, da se boriš na podu, šutiraš ih i slično", rekao je nedavno Ali Volš.

Jednom su ga pitali i da li misli da bi stil njegovog dede mogao da iskoristi u oktagonu,

"Puno se oslanjao na prednju nogu dok je bacao udarce, u MMA bi me stalno udarali po toj nozi. Pokušao sam tako, dobio po nozi i srušili su me. Ali mislim da imam njegovu brzinu, da je nju preneo na mene".

Kurir sport