Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Shutterstock, Ilustracija

užas

LJUBILA ZVEZDANU STOPALA, SAD MIRIŠE OVAJ DEO TELA! Anđela Đuričić ZGROZILA sve! Nova BIZARNOST Slavnićeve devojke!

Rijaliti

Zadrugarku Anđelu Đuričić na početku njenog zadrugarskog života mnogi su smatrali jednom od iskrenijih, čednijih i poštenijih devojaka u beloj kući, pa su tako njenu vezu s oženjenim i dve decenije starijim Zvezdanom Slavnićem doživeli kao veliki šok.

Međutim, ulazak u odnos bio je samo početak predstavljanja njene ličnosti u punom sjaju. Od tog trenutka intenzivno nastavlja da šokira javnost nedoličnim ponašanjem, a bizarnostima nema kraja. Anđela je odavno navikla auditorijum na svakodnevni haos na imanju, ali i na svoju posesivnost, toksičan odnos sa partnerom i vređanje njegove bivše supruge.

foto: screenshot Pink tv

Bez premca je započela, a zatim i nastavila zadovoljavanje dečka ispod jorgana, te je tako dobila i nadimak „gutalica". Kako je i sama priznala, Zvezdana voli od glave do pete, pa je time pokušala da opravda fetiš koji ima prema njegovim stopalima, koja bez blama stavlja u svoja usta, čak i pored saznanja da su ona gljivično inficirana.

Da iznenađenjima nema kraja, govori i činjenica da je zatražila od svog emotivnog partnera da oseti miris njegovih gasova.

- Prdn*o sam - rekao je Slavnić poluposramljeno, ali njegova devojka nije dozvolila da se ni u jednom trenutku tako oseti, pa je izjavila:

- Da pomirišem!

Ovim rečima zbunila je i samog Zvezdana, koji je, čuvši šta je izjavila, poskočio sa kreveta na kom su ležali i pogledao je sa nevericom.

foto: Printscreen

- Daj da pomirišem - ponovila je ona, uveravajući ga da je zaista iskrena u svojoj nameri.

- Ti nisi normalna - rekao je Slavnić, koji nije mogao da veruje šta je čuo, a Đuričićeva je nastavila:

- Oseća se na tvoj parfem - rekla je ona.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video: