Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

detalji iz istrage

STOJANU IZ RIPNJA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Otkriveno gde je tinejdžerka imala užasne povrede, besomučno je ubadao!

Crna Hronika

Kako Kurir saznaje, Stojan Iilić (38) je osumnjičen za silovanje maloletnice i teško ubistvo, te mu preti najveća moguća zatvorska kazna - doživotna robija!

Naime, on je juče nešto posle 14 časova napao svoju komšinicu tinejdžerku (16), silovao je, pa ju je zverski ubio tako što joj je nekoliko puta zabio nož u telo, a potom je ostavio u šumarku pored pruge.

Ubijena tinejdžerka foto: Privatna arhiva

- Tinejdžerka je imala užasne povrede. Konstatovano joj je više ubodnih rana po stomaku i grudima. Sudeći po tome koliko je imala uboda, ne siključuje se ni mogućnost da je ovo zločin iz strasti - kaže izvor Kurira i podseća da su pojedine komšije ispričale da im se člni da je osumnjičeni Stoja n bio zaljubljen u svoju maloletnu komšinicu, koja je inače išla u isti razred kao i njegova ćerka.

foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Podsetimo, juče u beogradskom naselju Ripanj, Stojan Ilić je nožem izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, nakon što je silovao i ubio njihovu ćerku i unuku Nevenu. Sumnja se da je ubica najpre ubio devojčicu, ostavio je pored pruge, a onda pokušao da ubije i njenu porodicu, majku, babu i ujaka.

Kako se pretpostavlja, on je tinejdžerku najpre povezao kolima, silovao, a potom ubio i izbacio iz vozila.

Kako saznajemo, pre nego što ga je policija uhvatila, Stojan je bio u lokalnoj kafani gde je pretio da će se ubiti, a ubrzo nakon toga, seo je u svoj auto i zaključao se dok ga policija nije pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom Stoijanu Iliću određen je pritvor do 48 sati, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)