Foto: Kurir TV, Shutterstock, Ilustracija

kurir tv

STEFAN MILENKOVIĆ OTKRIO KOJE PESME NARUČUJE U KAFANI! Virtuoz na violini za Kurir nabrojao OMILJENE NARODNJAKE: Iznenadićete se

Pop kultura
> 08:03h

Stefan Milenković i Nele Karajlić uskoro će održati koncert u Banjaluci. A slavni violinista priznaje da ga za ovaj grad vežu posebne emocije.

- Moj rodni grad, pošto mi je žena iz Banjaluke, pa je u neku ruku i moj. Imam posebnu vez s Banjalukom, uvek sam je imao jer su tamo bili divni koncerti - objašnjava Milenković.

Krajem aprila muzičar i njegova supruga Gorica proslaviće treći rošendan svom mezimcu Nikoli.

- Njemu je sve super, mogao bi svaki dan da slavi rođendan i jede tortu. Biće standardna proslava, ali on je živahan i može da se uklopi u svaku žurku - kaže Stefan.

Kaže da ceni svaki trenutak koji provodi sa najbližima.

- Nastojim da cenim te trenutke maksimalno, pogotovo jer je životni stil umetnika takav da ste često na putu. Svaki trenutak kad možemo da budemo zajedno mi je dragocen.

Stefan Milenkovićfoto: Kurir TV

Novinara Kurir TV Dušana Panajotovića zanimalo je da li kao istaknuti umetnik u klasičnoj muzici ponekad ode u kafanu i naruči li neki narodnjak.

- Bilo je toga, to se desi spontano, nekan nakon nekog koncerta. Naručujem "Šta će mi život", "Opa, opa", "Stani, stani, Ibar vodo". Imam neki svoj mali repertoar od tri-četiri pesme - priznaje Stefan Milenković.

Budući da je zaposlen i kao profesor muzike, pitanje je bilo da li je strog prema studentima.

- Strog sam, ali i pravičan (smeh), tako mi kažu. Svi znamo zbog čega smo tu, tako da nema potrebe da budem strog - iskren je Milenković.

Kako je u Americi proveo više od dve decenije svog života, novinara Kurir TV zanimalo je da li mu nedostaju SAD.

- U nekim stvarima i da. Ipak sam tamo propveo dugo vremena, sad sam bio u januaru i prisetio sam se nekih stvari i video prijatelje koji mi se dopadaju i nedostaju - zaključio je Stefan Milenković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs