Foto: Instagram/Printscreen

HIT PRIČA

PREKO NOĆI POSTAO MILIONER! HIT priča - karijera mu PROPALA, a onda je oženio 18 godina stariju MILIONERKU pa sada živi kao grof!

Fudbal

Kada je imao 15,16 godina, Serhiu Karalju predviđala se velika karijera, međutim, on je samo još jedan fudbaler u moru onih koji nikada nisu uspeli da iskoriste sav potencijal.

On je ponikao u madridskom Realu, a za španskog velikana potpisao je 2012. godine, tek nakon što je postao punoletan.

Međutim, šansu da zaigra za prvi tim Reala nikada nije dočekao, pa je igrao za rezerviste, a u januaru 2015. otišao je u UB Konkense. Ni tamo se nije snašao, da bi 2016. godine spakovao kofere i otišao u SAD, gde je nastupao za MB Mjutini i Njujork Kozmos B, a kada je shvatio da nešto ozbiljnijim fudbalom ne može da se bavi, 2018. godine okačio je kopačke o klin.

Iako u Americi nije blistao na fudbalskim terenima, on je tamo zasijao na drugom, privatnom polju.

Tamo je upoznao kao današnju suprugu Karolin Stenberi, dok je studirao onlajn marketing. A Karolin je milionerka iz Velike Britanije, 18 godina starija od njega!

Počeli su da se zabavljaju 2020. a januaru naredne godine Karaljo je zaprosio lepu i bogatu Karolin.

Inače, roditelji Karalja u početku nisu bili za ovu vezu, ali su mišljenje promenili kada su upoznali Karolon.

- Otkad smo se upoznali, nismo se rastajali. Mi smo srodne duše. Otac mi je rekao da će mi dati sav novac sveta ako se rastanemo, a majka je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Ali, na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku - rekao je Karaljo.

Kurir sport