Foto: Promo

PRAVE STVARI UVEK DOĐU U PRAVO VREME: Evo kako da „zakrpite" sve rupe u budžetu, rešenje je nadohvat ruke!

Društvo

Do pre samo nekoliko dana nagomilani finansijski problemi izgledali su nerešivo. Znaš ono kad shvatiš da je tvoje kupatilo odavno „zrelo" za renoviranje, električni aparati otkazuju jedan za drugim, a nije retrogradni Merkur, a auto već drugi put kod majstora u istom mesecu. Kada se na sve to nakalemi i otplata kratkoročnog kredita čija rata „skače" iz meseca u mesec zbog promenljive kamatne stope, a prekopotrebni odmor ti deluje naučnofantastično, jasno vam je koliko je loše...

Ali, kao što se kaže u onoj narodnoj da posle kiše uvek dođe sunce, kao na filmu, baš u tom momentu shvatiš da ti je rešenje iz snova nadohvat ruke! Prvo što pomisliš je: „Pa, kako se ovoga nisam setio ranije!?", ali nikad nije kasno.

Zašto ne bih pogledao šta nam to banke nude, a web kredit Addiko banke je tu da zakrpi sve rupe i da pride ostane novca za obilazak neke lepe destinacije, jer se krediti daju u iznosu od 30.000 dinara do čak tri miliona dinara i to s fleksibilnim rokom otplate do 71 mesec.

Najbolje od svega je što nema nikakvih uslovljavanja: možeš da izabereš da kamatna stopa bude fiksna, ukoliko ti tako više odgovara. A verujte mi na reč da danas, kada kamate luduju, to nije zanemarljiva stavka. Jednostavno, vi, kada imate fiksnu kamatnu stopu, znate tačno koliki su vaši mesečni troškovi i nema neprijatnih iznenađenja.

Prave stvari uvek dođu u pravo vreme, a još ako to može da bude i brzo, e onda je stvarno pun pogodak! Sjajno je što ovoga puta ne moram da idem do ekspoziture banke, već kredit može da mi bude odobren i uz podnošenje zahteva onlajn, i to samo nakon nekoliko minuta.

Drugim rečima, imam fenomenalnu opciju da refinansiram svoje obaveze u drugim bankama, objedinim ih u jednu jedinu ratu, a ostane mi dovoljna količina dodatnog keša za ono što mi je potrebno. Sada je već izvesno da će moje kupatilo uskoro dobiti novo ruho, a u garaži će se baškariti noviji četvorotočkaš. A sa onim što preostane, i odmor nam se smeši.

Web krediti Addiko banke - za sve snove i planove!

Promo